ponedjeljak, 26. siječnja 2009.

Najčešće ženske pogreške

1.Odijevajte se u skladu s godinama.Ako imate 50 godina to ne znači da ne trebate slijediti trendove,ali unatoč tome što ste nekad imali najbolje noge u gradu,minica nije za vas.Ako ste stariji od 25,goli pupak je samo znak neukusa.

2.Duga kosa je uvijek bila znak ženstvenosti,ali ako ju ne mislite njegovati,redovito podšišavati te bojati izrast,zaboravite na nju.Nema ništa gore od neuredne duge kose sa izrastom.

3.Malo koja žena se može pohvaliti proporcionalnom građom tijela pa u slučaju da vi niste ta sretnica,trebali bi znati da vam je cilj uskladiti gornji i donji dio tijela.Ako ste krupniji u gornjem dijelu tijela zaboravite majice i bluze koje prate liniju vašeg tijela pogotovo svijetlih boja,a naglasak stavite na npr.vitke noge i bokove koje možete istaknuti užim trapericama,danas ultramodernim tajicama ili kratkim suknjama.

Ako ste kruškolike građe svijetlije boje hlača ili suknji nisu zahvalan izbor kao ni skraćene hlače koje će skratiti i proširiti vašu figuru u donjem dijelu tijela.

4.Visoke pete su,svi znamo, seksi,ali ako ne znate hodati u njima,nemojte.Malo što je ružnije od žene koja nespretno "nabada" u štiklama.

5.Poželjno bi bilo znati kako se odijenuti kada i u kojoj prilici.Ako idete na popodnevnu kavu vaša jaka šminka i dotjeranost od glave do pete može izgledati neukusno i imati kontraefekt.

6.Puder koristimo da ujednačimo ten i sakrijemo nedostatke,ali lako je pretjerati.Ako vas muče prištići, nažalost, ne postoji puder koji će ih učiniti nevidljivim.Ako pretjerate i nanesete više slojeva samo ćete još pogoršati stvar.

0 komentari: